Fri frakt på order över 750 kr
Snabba leveranser!
Butiken öppen enligt ÖK (ring eller maila)
Ångerrätt

Som kund har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansförsäljningslagen, det innebär att om du köper en vara hos Smyckerian har möjlighet att ångra köpet inom 14 dagar.
Ångerfristen börjar löpa från den dag du tagit emot varan. Om du ångrar ditt köp och skickar tillbaka en produkt till oss betalar vi tillbaka ditt köpbelopp senast inom 14 dagar men först efter att de returnerade produkterna kommit oss tillhanda.
Som kund betalar du själv returfrakt, och ångrad produkt ska alltid returneras i väsentligen oförändrat skick samt i originalförpackning med tillhörande emballage. Du som konsument ansvarar för risken vid returfrakt; denna risk innefattar bland annat att produkten skadas eller kommer bort under frakt.

Vid köp av en vara som ska tillverkas eller väsentligt ändras efter konsumentens särskilda önskemål eller som annars fått en tydlig personlig prägling gäller ej ångerrätt

Innan du skickar tillbaka en produkt måste du alltid kontakta oss först eller logga in på ditt konto för att få ett returnummer (RN), samt information om vart produkten ska skickas. Ett RN är giltigt i 14 dagar från att det tilldelats. Du bör alltså skicka returen så snart du fått ett RN, men senast inom 14 dagar.

Så fort vi tar emot paketet och verifierar att den returnerade produkten stämmer överens med returanvisningarna, att produkten är oanvänd och i fint skick samt att den returnerats tillsammans med originalförpackning med tillhörande emballage får du en bekräftelse via e-post om att din retur har accepterats. Därefter, beroende på vilken betalningsmetod du använde vid köptillfället, görs en återbetalning med samma metod. Det innebär att återbetalningar endast kan ske till samma källa som du använde för att köpa produkterna från början (kreditkortssköp betalas till exempel tillbaka till ditt kreditkort).

Skicka din retur till:
Fredrix Design AB
Fide Anderse 212
623 36 Burgsvik